Om ingredienserne

Her på siden kan du læse og lære alt om de ingredienser, som vi bruger i vores forskellige ansigtsmasker. Der er gode råd vedrørende hvordan du skaffer ingredienserne, hvordan de opbevares og ligende information. Skriv gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål eller lyst til at tilføje manglende information. Det vil vi sætte stor pris på.

Abrikos:
En abrikos er rig på karotin, C-vitamin og jern.

Agurk:
Den består hovedsaglig af vand (96-97%), men yderligere indeholder den antioxidanter og C-vitamin.

Aloe vera:
Er en plante, som ofte bliver brugt i kosmetik. Eftersigende skal planten have foryngende, helbredende og lindrende egenskaber.

Appelsin:
Når du vælger en appelsinsaft til kosmetik, så er det vigtigt at købe appelsiner, som ikke er blevet sprøjtet, da vi ønsker at lave rene kosmetikprodukter. Brug derfor gerne økologiske appelsiner, som oftest er af højere kvalitet.

Avocado:

Banan:

Blåbær:
Indeholder karotin, C-vitamin, jern og magnesium.

Citron:

Gulerod:
Er rig på A-vitamin.

Grøn te:

Honning:

Jordbær:

Kartoffelmel:

Lime:
Denne frugt kan virke opstrammende på huden, og sikker at porerne forbliver rene.

Mandelolie:

Mælk:

Papaya:

Spinat:

Sukker:

Tomat:
Er rig på A- og C-vitamin.

Yoghurt:

Æble:

Find en beskrivelse af vitaminer og mineraler på NetDoktor.dk – på siden kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt, at berige din hud med forskellige slags vitaminer og mineraler. Alle sammen har forskellige egenskaber, og alle er med til at gøre livet mere farverigt.

2 tanker om "Om ingredienserne"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>